Wie zijn wij

All the things that are make a difference and the things that still are not gonna make the biggest.

Wie zijn wij?

Samen voor een betere wereld, dat is nog eens een uitgangspunt! Maar wat maakt ons nou zo overtuigd dat we samen deze wereld beter kunnen maken?

Dat ben jij…

Loslaten is niet het eind van de wereld, het is het begin van een nieuw leven. En dat hebben wij gedaan, jaren geleden. Alles losgelaten. Geen vaste baan, geen huis, geen auto’s en motoren, geen inboedel, zelfs geen inwoner van Nederland meer. Wij, Willem en Saskia, hebben alles losgelaten om samen in een kleine, oude Unimog omgebouwd tot overlandtruck inwoners van de Wereld te worden. Het moment van vertrek, met alleen een rugzak, een waterpompje, gaskookpitje en mini-koelkast door Europa naar Afrika. Bijna anderhalf jaar gewoond, gereisd, gelachen, gehuild, elkaar op de proef gesteld, onszelf op de proef gesteld, ons geduld, onze gedachten en destijds bekrompen ideeën die we hadden bij de wereld en het leven. Dit was echte vrijheid. Vrijheid in leven, in denken, in voelen. En wat hebben we veel gevoeld in de wildernis van Afrika. Vol verwondering, alleen jij en ik, alleen wij samen, alleen in de natuur, alleen met alles wat leeft, alleen met je gedachten. Zonder telefoon, televisie, internet of andere communicatiemiddelen, want die waren er destijds niet.

Dat ben jij, dat ben ik, dat zijn wij…

Loslaten van het oude gedoctrineerde idee dat je een druppel op een gloeiende plaat bent. Loslaten van het idee dat je geen keus hebt omdat je anders je zekerheden verliest. Welke zekerheden? We leven in het moment en alleen het moment is de waarheid. Het leven is te mooi om geen riciso’s te durven nemen, want zonder risico’s geen vooruitgang. Het leven is te mooi om in je eigen comfortzone te blijven, stap eruit net als wij en ervaar de beauty of life door te zijn en te voelen. Ervaar vanuit je hart, laat je hart spreken!

Dat ben jij, dat ben ik, dat zijn wij, samen voor een betere wereld.

Onze passie voor deze wereld, voor de mensheid, voor de dieren, voor de natuur, voor jou en mij, voor ons. Voor onze kinderen die geboren zijn in een nieuw tijdperk. Daarvoor zijn we er, om samen onze krachten en liefde te bundelen om de wereld beter te maken als dat ze is. En de wereld kan wel wat hulp gebruiken!

Wij zetten ons actief in voor duurzame oplossingen waarbij alles op een eigen authentieke wijze bijdraagt aan het creëren van meer kansen voor iedereen. Wij verbinden mensen, dieren en de natuur met elkaar waarbij het welzijn van deze wereld centraal staat.

We zijn ervan overtuigd dat we deze wereld een stuk beter maken. De focus ligt op het ontwikkelen van onszelf en onze producten en diensten, alles met als uitgangspunt ‘Moeder Aarde’. Het einddoel is Focus Earth; de wereld en alles wat hierop leeft in positieve zin helpen en hier een bijdrage aan leveren. Wij bepalen onze eigen koers en houden vast aan de inzet dat wat we doen, een verbetering is voor deze wereld.

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Verander je denkwijze en je leven zal veranderen. Je wordt wat je gelooft. Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt. Je wordt waar je diep vanbinnen écht van overtuigd bent.

Voel je welkom en kies met je hart. Je verstand is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken. Wat zou er kunnen gebeuren, als je besluit vandaag je hart te volgen?

 

wie zijn wij
Do what you love, and love what you do!