Wat is DFG

De gezichten achter Dutch Focus Group

Samen voor een betere Wereld

De Dutch Focus Group (DFG) is gedreven door passie voor Moeder Aarde. DFG werkt op basis van wat toegevoegde waarde heeft voor mens, dier en natuur. Dutch Focus Group bijt zich vast op maar één doel: Samen voor een betere Wereld. En dat doen we niet alleen, dat doen we samen met anderen. Ook met jou; het bezoeken van DFG en de interesse in het bedrijf achter de schermen geeft al aan dat je bewust bent. Wellicht op zoek naar iets anders, op zoek naar het maken van een wezenlijk verschil.

DFG is opgericht in maart 2017 als overkoepeld orgaan voor reeds bestaande bedrijven, Veganwear, Faunatuurlijk, de Dog and Senior Foundation en Focus.bio. Bij al deze bedrijven staat er één doel centraal: Samen voor een betere Wereld.

Waarom samen werken aan een betere Wereld

Feit blijft dat de manier waarop wij mensen tegenwoordig leven en consumeren niet de gewenste uitwerking heeft op onze aarde. De datum van Earth Overshoot Day komt elk jaar eerder terug op de ecologische kalender.

Het is onze plicht om Moeder Aarde beter te maken, want ze krijgt teveel op haar bord. Dit kan niet langer zo doorgaan! We verwoesten onze planeet wat resulteert in een onzekere toekomst voor onze kinderen. Hoe lang kan onze Aarde de mensheid nog aan?

Missie en Visie

Door van de opgelegde paden af te wijken, zelf heel bewust na te denken, je gevoel te volgen en samen te werken met anderen kunnen wij ervoor zorgen dat we Moeder Aarde op de juiste manier behandelen. DFG ziet een toekomst voor haar waar Earth Overshoot Day niet meer uitgerekend hoeft te worden omdat we de aarde minder belasten als dat zij aankan. Hiervoor moeten we echter nog heel wat stappen ondernemen op weg naar een betere wereld. Gelukkig ziet DFG heel wat mensen om haar heen bewust(er) worden. Iedereen wil tenslotte leven op een gezonde aarde waarop onze kinderen en kleinkinderen verder kunnen gaan.

Door te kiezen voor de diensten en producten van de Dutch Focus Group ben je gegarandeerd dat elke stap een bewuste is. Binnen alle facetten van ondernemen houdt DFG op een betere manier rekening met mens, dier en natuur. Alleen door elk moment bewust om te gaan met de keuzes die je maakt kun je uiteindelijk een verschil maken. En dat verschil maken we samen! Dutch Focus Group loopt graag voorop met buitensporige ideeën en alternatieve oplossingen en vindt het niet erg om haar hoofd boven het maaiveld te steken. Alles wat er is maakt een verschil, de dingen die er nog niet zijn zullen het grootste verschil gaan maken!

De Dutch Focus Group investeert haar winst in het opzetten van nieuwe projecten en doelen. Allen in het belang van Moeder Aarde. Eén van haar doelstellingen is dan ook: Leer, creëer, voor iedereen meer. DFG streeft altijd naar verbetering en het oplossen van problemen en is daardoor ook niet uitgeleerd. Door gebruik te maken van de diensten en producten van DFG werk je niet alleen op dat moment mee aan een betere wereld, je zorgt er daarnaast ook voor dat er aan nieuwe ontwikkelingen gewerkt kan worden.

Even voorstellen

Willem Veldhuis

Willem Veldhuis

Dutch Focus Group

Saskia Veldhuis

Saskia Veldhuis

Dutch Focus Group

Laura van der Gaag

Laura van der Gaag

Faunatuurlijk

Rutger Hauer

Rutger Hauer

Dog and Senior Foundation

Jan Vayne

Jan Vayne

Dog and Senior Foundation

Henk Meijer

Henk Meijer

Vrijwilliger

Josanne de Jong

Josanne de Jong

Vrijwilliger Faunatuurlijk

In samenwerking met